ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Εσωκομματικές «τρικλοποδιές» για τους Δημοκρατικούς – Εμποδίζουν τον Μπέρνι Σάντερς

ΗΠΑ: Εσωκομματικές «τρικλοποδιές» για τους Δημοκρατικούς – Εμποδίζουν τον Μπέρνι Σάντερς

Μπορεί οι Δημοκρατικοί να προσπαθούν να βρουν αντίπαλο απέναντι στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, όμως οι εσωκομματικές διαφορές φαίνεται πως εμποδίζουν την δυναμική του Μπέρνι Σάντερς.

Ο Μπέρνι Σάντερς που ηγείται της κούρσας των Δημοκρατικών για την διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, βρίσκεται αντιμέτωπος σήμερα με μία σοβαρή πρόκληση κατά την συνεδρίαση των τοπικών συμβουλίων των Δημοκρατικών στη Νεβάδα, όπου οι ψηφοφόροι θα κληθούν να αποφασίσουν για την επιλογή της προτίμησης τους, καθώς οι Δημοκρατικοί ψάχνουν για την καλύτερη επιλογή προεδρικού υποψηφίου, απέναντι στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Σάντερς που αυτοπροσδιορίζεται ως ένας Δημοκρατικός-Σοσιαλιστής γερουσιαστής από το Βερμόντ, αναδείχτηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των δημοσκοπήσεων σε παναμερικανικό επίπεδο, αλλά και στη Νεβάδα, μετά την δυναμική παρουσία του, στους δύο πρώτους προκριματικούς κύκλους στην Αϊόβα και στο Νιου Χάμσαϊρ, προηγούμενα μέσα στον μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοι του για την διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την θετική πολιτική δυναμική του στη Νεβάδα, ο καθένας από τους υποψηφίους (Τζο Μπάιντεν, Ελίζαμπεθ Γουόρεν, Πιτ Μπούτιτζατζ, Έιμι Κλόμπουτσαρ) αντιμετωπίζουν ο καθένας, τις δικές τους προκλήσεις).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.