ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπέρ της κοινωνικής ειρήνης ο Ν.Τραμπ: «Αδύναμος ο Τ.Μπάιντεν – Δεν θα κερδίσει ποτέ τους λεηλάτες»

Υπέρ της κοινωνικής ειρήνης ο Ν.Τραμπ: «Αδύναμος ο Τ.Μπάιντεν – Δεν θα κερδίσει ποτέ τους λεηλάτες»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απαντάει στις επικρίσεις του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν.

Ο ηγέτης των Δημοκρατικών επικρίνει διαρκώς τον Τραμπ, για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρο στις ΗΠΑ, με τις διαδηλώσεις εξαιτίας του θανάτου του Τζορτζ Φλόιντ. Ο Μπάιντεν «υποστηρίζει ότι έχει όλες τις απαντήσεις», όμως «δεν ξέρει ούτε τις ερωτήσεις», έτσι τόνισε ο Ν. Τραμπ.

Ενώ ταυτόχρονα τον χαρακτηρίζει ως «αδύναμο», υποστηρίζοντας ότι «εδώ και 40 χρόνια που βρίσκεται στην πολιτική, δεν έχει κάνει τίποτα». Μάλιστα ο πλανητάρχης προσθέτει ότι «η αδυναμία δεν κέρδισε ποτέ τους λεηλάτες, του αλήτες και τους αναρχικούς και ο Μπάιντεν ήταν πάντα αδύναμος».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ

«Ο “κοιμισμένος” Τζο είναι στην πολιτική εδώ και 40 χρόνια και δεν έχει κάνει τίποτα. Προσποιείται ότι έχει τις απαντήσεις, όμως δεν ξέρει ούτε τις ερωτήσεις. Η αδυναμία δεν θα κερδίσει ποτέ τους λεηλάτες, τους αλήτες και τους αναρχικούς και ο Τζο Μπάιντεν ήταν πάντα αδύναμος. Τάξη και ασφάλεια».

Σε άλλο του τουίτ ο Αμερικανός πρόεδρος τονίζει πως «επί προεδρίας μου έχουν γίνει για τη μαύρη κοινότητα περισσότερα απ’ ότι έχουν γίνει με κάθε πρόεδρο μετά τον Άμπραχαμ Λίνκολν. Ο Τιμ Σκοτ πέρασε ζώνες ευκαιρίας, πέρασε την Κοινωνική Δικαιοσύνη, χρηματοδότησε το Schools Choise του HBCU, έχουμε τη χαμηλότερη εγκληματικότητα και ανεργίας και φτώχεια σε μαύρους σε όλη την ιστορία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.