ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λιβύη: Πώς υποδέχθηκε την παραίτηση του Φ.Α.Σάρατζ ο LNΑ

Λιβύη: Πώς υποδέχθηκε την παραίτηση του Φ.Α.Σάρατζ ο LNΑ

Ο επικεφαλής της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης, Φαγιέζ Αλ Σάρατζ, ανακοίνωσε ότι προτίθεται να παραδώσει την εξουσία μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, με τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης να παρουσιάζεται ασυγκίνητος από την εξέλιξη.

«Η παραίτηση του Φαγιέζ Αλ Σάρατζ δεν μας σημαίνει τίποτα για εμάς, καθώς ο αγώνας μας δεν είναι ενάντιά του, αλλά ενάντια στην τρομοκρατία, τις εγκληματικές ένοπλες πολιτοφυλακές και το χάος στον τομέα της ασφάλειας», εξήγησε ο εκπρόσωπος του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, Αχμάντ Αλ Μισμάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως συμπλήρωσε o Λίβυος αξιωματούχος, βασικός στόχος του LNA είναι να εξαλείψει την τρομοκρατία και τις ένοπλες πολιτοφυλακές. «Η μάχη ξεκίνησε πριν ο Φαγιέζ Αλ Σάρατζ εμφανιστεί στην πολιτική σκηνή, αλλά η παραίτησή του θα ανάγκαζε αυτές τις πολιτοφυλακές να σταματήσουν να κρύβονται», κατέληξε ο εκπρόσωπος της Εθνικού Στρατού της Λιβύης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.