ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χιουμοριστικό βίντεο από τον γιό του Ν.Τραμπ: Δείχνει τον πατέρα του να πλακώνει στο ξύλο τον Τ.Μπάιντεν

Χιουμοριστικό βίντεο από τον γιό του Ν.Τραμπ: Δείχνει τον πατέρα του να πλακώνει στο ξύλο τον Τ.Μπάιντεν

Ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο ανέβασε ο γιος του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς στο βίντεο φαίνεται ο πατέρας του που πλακώνει στο ξύλο τον Τζο Μπάιντεν και λοιπά πρωτοκλασάτα στελέχη των Δημοκρατικών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον πατέρα του να χτυπά τον Μπάιντεν, σε ένα… “remake” σκηνής της ταινίας “A Bronx Tale’s bar” του 1993 με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο. Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ έγραψε και λεζάντα που αναφέρει για τους Δημοκρατικούς: “Τώρα δεν μπορείτε να φύγετε!!!”.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τραμπ να ξεκινά χτυπώντας τον Μπάιντεν στο πρόσωπο, ενώ στον καβγά τρέχουν να πάρουν μέρος στο πλευρό του Ρεπουμπλικάνου ο Ρούντι Τζουλιάνι και ο πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϋ, Κρις Κρίστι.

Οι σκηνές στο σαλούν – μπαρ είναι χαοτικές και διακρίνονται ακόμη τα… κεφάλια των Κάμαλα Χάρις, Μπάρακ Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον, Μάικ Πενς και άλλων γνωστών πολιτικών Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών.

Τα πολιτικά πρόσωπα στο βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ παίρνουν τη θέση των ηθοποιών της ταινίας του 1993 “A Bronx Tale’s bar”, και συγκεκριμένα στη σκηνή που πέφτει ξύλο στο σαλούν – μπαρ.

Η Καμάλα Χάρις, ο Μπαράκ Ομπάμα, η Νάνσυ Πελόσι, η Χίλαρι Κλίντον και ο Τζο Μπάιντεν κάθονται στο μπαρ, όταν εισβάλει ο Ντόναλντ Τραμπ και η παρέα του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CH2oCr7gzhj

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.