ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένα βήμα πριν εκτροχιαστεί η κατάσταση στην Ολλανδία – Μπλόκα αγροτών και άδεια ράφια (βίντεο)

Αδειάζουν τα ράφια των σούπερ-μάρκετ

Ένα βήμα πριν εκτροχιαστεί η κατάσταση στην Ολλανδία – Μπλόκα αγροτών και άδεια ράφια (βίντεο)

Μπλοκαρισμένοι οι δρόμοι και τα σούπερ μάρκετ. Οι αστυνομικοί πυροβολούν τούς διαμαρτυρόμενους αγρότες. Η κατάσταση γίνεται όλο πιό εντεταμένη.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδίδουν φωτογραφίες πού δείχνουν πώς ή ολλανδική αστυνομία πυροβολεί άοπλους αγρότες.

Οι αγρότες τής Ολλανδίας διαδηλώνουν μαζικά κατά των νέων κυβερνητικών κανονισμών γιά τήν μείωση τών εκπομπών αερίων θερμοκηπίο που θα σημάνει την μείωση στην αγροτική παραγωγή κατά ένα τρίτο.

Αυτό σημαίνει ότι πολυάριθμες αγροτικές μονάδες θα κλείσουν.30.000 αγρότες από όλη την Ολλανδία διαδηλώνουν με τα τρακτέρ  τους.

Βιντεοσκοπήσεις από την πόλη Zaandam στην βόρεια Ολλανδία δείχνουν πώς μπλοκάρουν οι αγρότες τα κέντρα διανομής τροφίμων.

Επίσης πολλά λιμάνια μπλόκαραν καθώς οι ψαράδες προσχώρησαν στούς διαδηλωτές.

Άλλες εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τίς πρώτες συμφορήσεις εφοδιασμού στην Ολλανδία.

https://twitter.com/jonniegg/status/1544592873118728197

https://twitter.com/RadioGenova/status/1544361544603115523

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.