ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

“Προστατευόμενος μάρτυρας” ο Σαρκοζί μετά από 12ωρη κατάθεση!

“Προστατευόμενος μάρτυρας” ο Σαρκοζί μετά από 12ωρη κατάθεση!

Η σημερινή κατάθεση του τέως προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, σε δικαστή-ανακριτή στο Μπορντό στη νοτιοδυτική Γαλλία, με θέμα τη χρηματοδότηση της εκστρατείας του για τις προεδρικές του ’07 και στο επίκεντρο της τη διαλεύκανση, όσον αφορά τις δημοσιοποιημένες, έκτοτε, μαρτυρίες, “περί τελεσθεισών παρανομιών”, διήρκεσε 12 ώρες!

Στο τέλος της κατάθεσης ο συνήγορος του τέως προέδρου, δικηγόρος Τιερί Ερζόγκ, δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο ότι “για τον κ. Σαρκοζί αποφασίστηκε στην πρόοδο της ανάκρισης αυτής να ισχύει το καθεστώς του προστατευόμενου μάρτυρα”, αρνούμενος ωστόσο να αναφερθεί στο περιεχόμενο της κατάθεσής.

Ο ίδιος δικηγόρος εξήγησε ότι στο γαλλικό δίκαιο “προστατευόμενος (από τον συνήγορό του) μάρτυρας είναι ένα ενδιάμεσο νομικό καθεστώς, που προσδιορίζεται μεταξύ αυτών τα οποία στη φάση των ανακρίσεων ισχύουν για τον απλό μάρτυρα και εκείνων που ισχύουν για τον κατηγορούμενο, επισήμως”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.