ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βουλγαρία: Προβάδισμα στους Σοσιαλιστές δίνει δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές

Βουλγαρία: Προβάδισμα στους Σοσιαλιστές δίνει δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές

Το Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα προηγείται με πολύ μικρή διαφορά από το κόμμα GERB της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δημοσκόπηση ενόψει των ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Συγκεκριμένα, οι Σοσιαλιστές συγκεντρώνουν ποσοστό 17,9% έναντι 17,6% του GERB και 8,3% του Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, βάσει της δημοσκόπησης της εταιρείας ΑΦΙΣ, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει η εφημερίδα Τέλεγκραφ.

Στο 6,7% εκτιμάται το ποσοστό που αναμένεται να λάβει το κόμμα “Βουλγαρία χωρίς λογοκρισία”.

Η εφημερίδα σχολιάζει ότι μπορεί η διαφορά στα ποσοστά των δύο πρώτων να είναι πολύ μικρή, ωστόσο η αναμενόμενη πτώση του ενδιαφέροντος από την πλευρά των ψηφοφόρων γι’ αυτές τις εκλογές εκτιμάται πως θα δώσει προβάδισμα στο Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα έναντι του GERB.

Ωστόσο, αν ανατραπούν οι προβλέψεις και αυξηθεί το ποσοστό προσέλευσης στην κάλπη, το GERB εκτιμάται πως θα κατακτήσει την πρωτιά, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η ισορροπία των εδρών- έξι για κάθε ένα από τα δύο πρώτα κόμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.