ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλβανία : Την εξέταση του «τσάμικου ψηφίσματος» άρχισε σήμερα η Αλβανική Βουλή

Αλβανία : Την εξέταση του «τσάμικου ψηφίσματος» άρχισε σήμερα η  Αλβανική Βουλή

Την εξέταση “Τσάμικου” ψηφίσματος άρχισε σήμερα η Επιτροπή  Εξωτερικών Υποθέσεων της Αλβανικής Βουλής. Το ψήφισμα κατετέθει στο κοινοβούλιο στις 10 Δεκεμβρίου από τον πρόεδρο του τσάμικου κόμματος PDIU Σπετiμ Ιντρίζι και τον βουλευτή Ντάσαμιρ Ταχίρι.

Ο Ιντρίζι κάλεσε τα μέλη της επιτροπής “να γίνουν μέρος της επίλυσης της αδικίας που έχει γίνει στο τσάμικο  ζήτημα”. Το ψήφισμα μπήκε στην ατζέντα της Επιτροπής στις 22 Ιανουαρίου και μέσω αυτού οι τσάμηδες απαιτούν, σύμφωνα με το άρθρο 15 της Συνθήκης της φιλίας, συνεργασίας, καλής γειτονίας και ασφάλειας μεταξύ των δύο χωρών (Ελλάδας – Αλβανίας) καθώς και το άρθρο 1 του πρόσθετου πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ, να αρθούν τα εμπόδια που δεν επιτρέπουν στους τσάμηδες εγκληματίες πολέμου να ζητήσουν ιδιοκτησιακά δικαιώματα από την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.