ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η εμφάνιση του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στη Eurovision (vid)

Η εμφάνιση του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στη Eurovision (vid)

Μία εμφάνιση που αναμενόταν όχι μόνο από τους φανατικούς της Eurovision, αλλά και από όλο σχεδόν το ευρωπαϊκό τηλεοπτικό κοινό έκανε στην σκηνή του διαγωνισμού ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Ο διάσημος τραγουδιστής, που προκάλεσε αναστάτωση όταν ανακοινώθηκε ότι θα εμφανιστεί στο διαγωνισμό, έφερε τον πιο σέξι αέρα, ερμηνεύοντας την επιτυχία «Rock Your Body» και το νέο του single «Can’t Stop the Feeling» που έγραψε για την επερχόμενη μουσική κωμωδία «Trolls» μαζί με τους Σουηδούς Max Martin και Shellback.

«Προς όλους εσάς, ξέρω πώς είναι να ερμηνεύεις ένα τραγούδι για πρώτη φορά μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, έτσι γνωρίζω ότι πρέπει να είστε νευρικοί απόψε», είπε ο Τίμπερλεϊκ όταν τον παρουσίασαν οι οικοδεσπότες του διαγωνισμού.

Η συμμετοχή του διάσημου τραγουδιστή πάντως σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με πολλούς να κάνουν λόγο για «διεθνοποίηση» του event, έπειτα φυσικά και από τη συμμετοχή, φέτος, της Αυστραλίας.

Τέλος, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ συνεχάρη μέσω στο Twitter τη νικήτρια Τζαμάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.