ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Ο Πικάσο θα λάτρευε την εμφάνισή μου», είπε η σέξι blogger που «έφαγε πόρτα» στο Λούβρο (φωτό)

«Ο Πικάσο θα λάτρευε την εμφάνισή μου», είπε η σέξι blogger που «έφαγε πόρτα» στο Λούβρο (φωτό)

Μια νεαρή μπλόγκερ και instagram influencer από την Αυστραλία που ισχυρίστηκε, πριν λίγες μέρες, ότι δεν της επιτράπηκε η είσοδος στο μουσείο Λούβρο, επειδή φορούσε έναν αποκαλυπτικό φόρεμο, ξεσπά με μία νέα ανάρτηση.

«Ο Πικάσο θα λάτρευε την εμφάνισή μου».

Ο λόγος για την 25χρονη Newsha Syeh, η οποία ταξίδεψε στο Παρίσι, αλλά όταν προσπάθησε να επισκεφτεί το διάσημο μουσείο, ισχυρίζεται πως δεν τα κατάφερε λόγω ενδυμασίας.

Μετά το περιστατικό, η νεαρή εξέφρασε την απογοήτευσή της στο Instagram, στους 238.000 followers της, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει:

«Χθες στο Λούβρο, με σταματήσαν στην είσοδο για το ρούχο μου», έγραψε σε ένα Insta Story, ενώ παράλληλα λέει πως ο φρουρός είχε πολύ κακή συμπεριφορά και την αντιμετώπισε με απρέπεια και επικριτικά σχόλια.

Η Newsha ισχυρίστηκε ότι το Λούβρο δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες ενδυμασίας και δημοσίευσε φωτογραφίες από μια αναζήτηση στο Google για να αποδείξει την άποψή της.

Σε μία άλλη της φωτογραφία, η 25χρονη Newsha έγραψε:

«Μία Αυστραλή μάγισσα στο Παρίσι».

Ωστόσο, στην ιστοσελίδα του Λούβρου, υπάρχει ένας κανονισμός περί επισκεπτών, βάση του οποίου απαγορεύονται τα μαγιό και σημειώνεται πως δεν μποροεί κάποιος να είναι γυμνόστηθος ή ξυπόλυτος.

Το μουσείο δεν έχει ακόμη σχολιάσει την καταγγελία της νεαρής κοπέλας, η οποία, ομολογουμένως έχει διχάσει τα social media καθώς κάποιοι δίνουν δίκιο στην Newsha και κάποιοι παίρνουν το μέρος του Λούβρου.

https://www.instagram.com/p/Bp0LWGZgz9k

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bp_dyUzAA7v

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.