Βίκυ Κάβουρα: «Ζηλεύω τις κοπέλες του αδερφού μου» (βίντεο)

Βίκυ Κάβουρα: «Ζηλεύω τις κοπέλες του αδερφού μου» (βίντεο)

Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «Happy Day», και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πως τα τελευταία χρόνια είναι μόνη.

«Έχω περάσει δύσκολα και περνάω δύσκολα. Δεν μου έρχονται τα πράγματα εύκολα όπως σκέφτονται οι περισσότεροι. Δεν ντρέπομαι να χτυπήσω πόρτες και έτσι μου έρχεται η δουλειά. Μου έχουν βάλει και τρικλοποδιές, αλλά το ξεπερνάω.

Είμαι μόνη μου και νιώθω μοναξιά. Θέλει και μαγκιά να είσαι μόνος σου. Οι περισσότεροι κάνουν σχέση για να έχουν κάποιον να γαντζώνονται. Εγώ επέλεξα να σταθώ στα πόδια μου, μόνη μου.

Έχει παγιωθεί μια κατάσταση γιατί είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν είναι λίγα. Έχω ξεσυνηθίσει να μοιράζομαι», ανέφερε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Μάλιστα στη συνέχεια της συνέντευξης, δε δίστασε να εξομολογηθεί πως είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική με τις κοπέλες του αδερφού της και τις ζηλεύει πολύ.

«Νομίζω ότι είμαι πάρα πολύ αυστηρή με τις κοπέλες του αδερφού μου. Είμαι ανταγωνιστική, τις ζηλεύω πάρα πολύ. Τους δίνει πάρα πολύ σημασία και ζηλεύω, τι να κάνω τώρα; Να πω ψέματα;», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.