ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Έξω φρενών η Ελένη Χατζίδου – Γιατί «έκραξε» δημόσια την Σταματίνα Τσιμτσιλή; (φώτο-βίντεο)

Έξω φρενών η Ελένη Χατζίδου – Γιατί «έκραξε» δημόσια την Σταματίνα Τσιμτσιλή; (φώτο-βίντεο)

Εξαλλη έγινε η Ελένη Χατζίδου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα η αγαπητή παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης πως η τραγουδίστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου.

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια είπε:

«Το είπε η ίδια η Ελένη σε αγαπημένα της πρόσωπα. Το Σάββατο, κέρασε καφέ και γλυκό σε αγαπημένα της πρόσωπα. Τους είπε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά χωρίς να αναφέρει αν θα κάνει γάμο ή αν θα γίνει ο γάμος μαζί με τη βάφτιση».

Ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου φαίνεται πως εκνευρίστηκε με αυτή την δήλωση της παρουσιάστρια και αποφάσισε να της απαντήσει μέσω του Instagram, λέγοντας πως πρόκειται για ένα ευαίσθητο γεγονός για να το ανακοινώνει με τέτοιο τρόπο.

«Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, ο ίδιος, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και, μάλιστα, λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά όταν έρθει η ώρα», έγραψε χαρακτηριστικά στα InstaStories της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.