ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Από την Αλβανία η καταγωγή της Emilia Vodos του My Style Rocks; (φωτο)

Πρόκειται για μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του σόου για φέτος

Από την Αλβανία η καταγωγή της Emilia Vodos του My Style Rocks; (φωτο)

Μια από τις παίκτριες που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο φετινό My Style Rocks, όχι μόνο για τις στυλιστικές τις ικανότητες, αλλά και για την ομορφιά της και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, είναι η Εmilia Vodos.

Ποια είναι η Εmilia Vodos;

Η Emilia Vodos είναι 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι.

Η μόδα μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της καθώς οι γονείς της ταξίδευαν συχνά για shopping. Οι στυλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο-μαύρο και το My Style Rocks είναι για εκείνη μία προσωπική πρόκληση. Έχει ακριβό γούστο και δεν φοβάται να το δείξει και να το υπερασπιστεί. Έχει μεγάλη αδυναμία σε τσάντες και παπούτσια, τα οποία είναι μόνο από επώνυμα brands.

Εργάζεται ως σύμβουλος επενδύσεων και έχει σπουδάσει Business Management κι είναι σίγουρη πως θα φτάσει στον τελικό του My Style Rocks.

Μυστήριο γύρω από την καταγωγή της 

Η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη δήλωσε συμμετοχή στην εκπομπή μόδας, αναφέροντας στο βιογραφικό της πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα, ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι. Ωστόσο όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρώτησε την Emilia από πού κατάγεται σε πρόσφατο επεισόδιο του My Style Rocks, εκείνη απάντησε αρχικά «Απ’όπου», φράση η οποία στη συνέχεια έγινε viral στο TikTok.

Η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη μέσω Τwitter, κατέκρινε την εσκεμμένη απόκρυψη της καταγωγής της διαγωνιζόμενης δηλώνοντας με σιγουριά πως κατάγεται από την Αλβανία.

@andrew_van_prince #mystylerocksgr #skaitv #greektiktok #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Andrew_Van_Prince👑


«Μαζέψτε την ειλικρινά κορίτσι που είσαι από το αλλού δηλαδή Αλβανία που ντρέπεσαι να το πεις και γενικά απαράδεκτο να μην λες την καταγωγή σου για γύρνα καλύτερα από κει που ήρθες. Τι αχώνευτοοοοο παπί Είσαι εσύ. Ποια νομίζεις ότι είσαι Πως μιλάς έτσι; ΞΟΥ ΞΟΥ», έγραψε η Άννα Ψυχαράκη.

Επίσης τον γύρο του διαδικτύου κάνει το παρακάτω βίντεο που δείχνει την Emilia Vodos να δίνει το παρών σε εκδήλωση και να μιλάει αλβανικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.