ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστρολογικές προβλέψεις την Πέμπτη 16/5: Έντονη η παρουσία του Άρη, σε θέματα που αφορούν οικογενειακούς δεσμούς

Αστρολογικές προβλέψεις την Πέμπτη 16/5: Έντονη η παρουσία του Άρη, σε θέματα που αφορούν οικογενειακούς δεσμούς

Έντονη η παρουσία του Άρη, σε θέματα που αφορούν οικογενειακούς δεσμούς

Πιο αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ

Οικογενειακά θέματα θα περάσουν μία έντονη περίοδο, εφόσον ο Άρης από σήμερα θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου. Σίγουρα ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας δεν θα νιώθει καλά στο ζώδιο που υπάρχει συναισθηματισμός και μεταβλητότητα. Η διάρκεια της παραμονής του μέχρι τις 1/7.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, σημαίνει για σας μία υπερβολικά δημιουργική περίοδος σε θέματα που αφορούν τις μετακινήσεις σας και τις επαφές σας με άτομα που βρίσκονται στον κοντινό σας κύκλο. Αν πρέπει να κάνετε σκέψη για κάποιες σπουδές, αυτή η περίοδος είναι γεμάτη ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε αυτή την περίοδο το βλέμμα σας στραμμένο σε οικονομικά θέματα που θα σας δημιουργούν άλλες φορές ένταση, αλλά άλλες φορές θα διεκδικείτε με απόλυτο τρόπο τα κεκτημένα σας. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει μία ανανέωση που χρειάζεται να την αναζητήσετε την περίοδο των γενεθλίων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το πέρασμα του Άρη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε μία μεγάλη ανανέωση σε θέματα προσωπικά και επαγγελματικά. Βέβαια ο Άρης δεν σας ταιριάζει σαν πλανήτης, αλλά αυτό θα σας κάνει περισσότερο ενεργούς ακόμη και αν είστε πολύ ήρεμοι και νηφάλιοι.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας, θα σας δημιουργήσει εντάσεις και κρυφούς εχθρούς που πρέπει να εντοπίσετε, πριν προλάβουν να σας επιπλήξουν και να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Μπορεί αυτή την περίοδο να χάσετε εύκολα την υπομονή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα φέρει στην επιφάνεια την κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να δεχτείτε πιο εύκολα να παραβρεθείτε σε χώρους που θα είναι η παρουσία σας έντονη και ουσιαστική. Σήμερα θα έχετε πολύ πιθανόν μία νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας ξεσηκώσει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βάλει σε μία νέα περίοδο επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ίσως η επαγγελματική σας άνοδος να είναι για σας ένα πολύ σημαντικό θέμα που θα σας απασχολήσει και θα διεκδικήσετε με πείσμα αυτά που πραγματικά σας αξίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε έναν σημαντικό προστάτη, που θα φροντίσει την συναισθηματική σας ζωή. Αυτός λοιπόν ο πλανήτης είναι ο Άρης που θα σας δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις να βρεθείτε πιο κοντά στα όνειρά σας, αλλά και στους ανθρώπους που σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης με την είσοδο του στον τομέα των οικονομικών σας, θα σας κάνει λίγο απρόσεκτους με τις αγορές σας, αλλά και με κάθε οικονομική διαχείριση. Πολύ πιθανόν να εμπλακείτε οικονομικά με άλλο πρόσωπο, που εν τέλει θα αποδειχθεί …μέγα λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα αναστατώσει λίγο την προσωπική σας ζωή, έως το τέλος του Ιουνίου . Σήμερα θα πρέπει να έχετε μεγαλύτερη εγρήγορση σε επαγγελματικά θέματα, που για κάποιους λόγους δεν θα κλείσουν ευχάριστα μέχρι το τέλος της μέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα υπάρξει έντονο στρες και αυξημένες υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να ενεργοποιήσουν τις ευαισθησίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου να μην είναι η καλύτερη θέση του, σε εσάς όμως θα φέρει κάποια θετικά γεγονότα μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Θα έχετε ισχυρή αυτοπεποίθηση και πολύ πιθανόν να ζήσετε μία έντονα ερωτική περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.