ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Και δεν τους το είχαμε: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι κρυφοί «ταύροι» στο κρεβάτι

Και δεν τους το είχαμε: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι κρυφοί «ταύροι» στο κρεβάτι

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα σε αφήσουν με το στόμα «ανοιχτό» με τις κρυφές ικανότητες τους στο κρεβάτι.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι πολύ ​​δημιουργικοί, γι ‘αυτό ο ιεραποστολικός έρωτας δεν είναι στα γούστα τους. Ακριβώς όπως στη ζωή, αυτά τα άτομα έχουν ανοιχτά μυαλά και προσπαθούν να δοκιμάσουν τα πάντα για τουλάχιστον μια φορά, ανεξάρτητα από το πόσο εξωπραγματικές μπορεί να φαίνονται αυτές οι ιδέες. Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του επινοώντας στάσεις και ρόλους στον έρωτα, αναζήτησε έναν Υδροχόο. Εάν είσαι μια απελπισμένα ρομαντική που της αρέσει η γλυκιά και τρυφερή αγάπη, μπορείς να κοιτάξεις αλλού.

Ιχθείς

Σε αντίθεση με τους αδιάφορους Υδροχόους, οι Ιχθείς είναι απελπισμένα ρομαντικοί, γι αυτό μπορεί να πιστεύεις ότι δεν είναι δυναμικοί εραστές. Τα ψάρια του ζωδιακού κύκλου μπορεί να μην είναι ιδανικά για τολμηρό έρωτα, αλλά όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο τείνουν να είναι πολύ πιο φλογεροί στην κρεβατοκάμαρα από ότι θα περίμενε κανείς. Αντί να προσφέρουν εθελοντικά τις δικές τους φαντασιώσεις, οι Ιχθείς συνήθως θέλουν να παρεκτρέπονται από τον σύντροφό τους και τίποτα δεν είναι πιο καυτό για αυτούς από το να υποτάσσονται σε ερωτικές επιθυμίες.

Ταύρος

Ως ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το ότι οι Ταύροι λατρεύουν τον έρωτα. Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι αυτό το ζώδιο είναι συνήθως δεκτικό σε όλα τα πράγματα που είναι ριψοκίνδυνα και τρελά. Όπως και οι Ιχθείς, οι Ταύροι δεν ξεκινάνε νέες κινήσεις, αλλά όταν πρόκειται για τα βίτσια του συντρόφου τους, είναι απίστευτα πρόθυμοι να παιξουν το παιχνίδι. Οι Ταύροι αναζητούν την ευχαρίστηση και τίποτα δεν τους φέρνει τόση ευχαρίστηση όσο να ικανοποιούν τις επιθυμίες του συντρόφου τους.

Ζυγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ζυγοί είναι γενναιόδωροι από τη φύση τους, κάτι που τους καθιστά τόσο ερωτικούς όσο και πειραματιστές ερωτικούς συντρόφους. Αν και σαγηνεύουν με αθόρυβο τρόπο, οι Ζυγοί έχουν υψηλότερη ερωτική ορμή από ότι υποθέτουν οι περισσότεροι και επειδή είναι τόσο εφευρετικοί, βρίσκουν πάντα νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. Ο έρωτας με ένα Ζυγό δεν είναι μονόδρομος, ωστόσο θα περιμένουν από τον σύντροφο τους να τους δώσει την ίδια φροντίδα και προσοχή σε αντάλλαγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.