ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η τόπλες φωτογραφία της Κέιτι Πέρι που «τράνταξε» το Instagram – Τι της απάντησε ο Ορλάντο Μπλουμ (φωτό)

Η τόπλες φωτογραφία της Κέιτι Πέρι που «τράνταξε» το Instagram – Τι της απάντησε ο Ορλάντο Μπλουμ (φωτό)

Μία τόπλες φωτογραφία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ δεν έχασε χρόνο για να τη σχολιάσει.

Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι ανταλλάσσει συχνά χιουμοριστικά μηνύματα κάτω από τις φωτογραφίες που αναρτούν στα social media και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανάρτησε ένα τόπλες στιγμιότυπο, που ποζάρει στην κάμερα γυρισμένη προς τον τοίχο και έγραψε στη λεζάντα: «Άσ’το να καίει μωρό μου».

Ανάμεσα στα 4 σχεδόν εκατ. likes που συγκέντρωσε ήταν φυσικά, και αυτό του αγαπημένου της.

Το σχόλιό του όμως, ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθεώνουν για την σέξι πλευρά της, εκείνος της έγραψε χιουμοριστικά: «Μωρό μου, μπορούμε σε παρακαλώ να πάρουμε λίγο γάλα φουντουκιού; Έχουμε ξεμείνει».

Το σχόλιο του ηθοποιού συγκέντρωσε σχεδόν, 20.000 likes και 274 σχόλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.