ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έξαλλη η Τούνη με ανήθικη πρόταση που της έγινε – Το ποσό που της προτάθηκε και πως απάντησε (φώτο)

Έξαλλη η Τούνη με ανήθικη πρόταση που της έγινε – Το ποσό που της προτάθηκε και πως απάντησε (φώτο)

Μπορεί να είναι σέξι όσο λίγες και να οι πόζες της στο instagram να είναι πραγματικά καυτές… αλλά η Ιωάννα Τούνη είναι και… αντράκι!

Το ξανθό μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο περσινό Μy Style Rocks, μοιράστηκε μαζί μας μια εμπειρία που την θύμωσε. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα μήνυμα που της έστειλε άγνωστος άντρας ο οποίος στην αρχή παρουσιάστηκε ως μάνατζερ και στο τέλος της πρότεινε 1400 ευρώ για να περάσει μια νύχτα με έναν άντρα.

Το συμβάν έκανε έξαλλη την Ιωάννα η οποία απάντησε με σκληρό τρόπο στον άντρα που τόλμησε να της κάνει την προσβλητική και… ανήθικη πρόταση. Η ίδια δημοσίευσε την στιχομυθία τους και έγραψε: «Κορίτσια, μην επιτρέπετε κανένα και ΠΟΤΕ να σας μειώσει με οποιοδήποτε τρόπο. Λαμβάνω συχνά πυκνά τέτοια τέτοια «φτηνά» μηνύματα. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ και όποιος έχει σκοπό να μου κάνε αντίστοιχες προτάσεις να το ξανασκεφτεί γιατί γίνομαι ιδιαίτερα ευρηματική στις απαντήσεις μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.