Αντελίνας Βαρθακούρη: Η βουτιά της από ψηλό βράχο (βίντεο)

Αντελίνας Βαρθακούρη: Η βουτιά της από ψηλό βράχο (βίντεο)

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη ταξίδεψαν στην Τζαμάικα για χάρη των γυρισμάτων της ταξιδιωτικής εκπομπής Globetrotters.

Το ζευγάρι κάθε εβδομάδα βρίσκεται σε ένα διαφορετικό μέρος του κόσμου και προσπαθεί να βγάλει εις πέρας κάποιες δοκιμασίες, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του. Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών, το ερωτευμένο ζευγάρι εκφράζεται αυθόρμητα με τους τσακωμούς και τις εντάσεις να μην λείπουν από τις περιπέτειές τους.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο λοιπόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη κλήθηκε να κάνει clif diving από ένα πολύ υψηλό σημείο με τον Χάρη Βραθακούρη να έχει τρομερή αγωνία και άγχος για την αγαπημένη του.

Η αλήθεια είναι ότι το σημείο ήταν πολύ υψηλό, όμως η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν έκανε πίσω ούτε στιγμή. Μάλιστα, προκειμένου ο γνωστός καλλιτέχνης να την πείσει να μην το κάνει της ανέφερε λίγο πριν βουτήξει ότι θέλουν να κάνουν και τρίτο παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.