ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Ξεκινά η εκδίκαση της αγωγής για συκοφαντική δυσφήμηση από τον Αμερικανό σταρ (βίντεο)

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Ξεκινά η εκδίκαση της αγωγής για συκοφαντική δυσφήμηση από τον Αμερικανό σταρ (βίντεο)

Στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου βρέθηκε σήμερα ο Τζόνι Ντεπ για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει κατά της βρετανικής tabloid εφημερίδας Sun για το δημοσίευμα περί κακοποίησης της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

Ο Τζόνι Ντεπ έχει στραφεί κατά του ομίλου News Group Newspapers και τον εκδότη της Sun Νταν Γούτον, για το σχετικό άρθρο που δημοσιεύθηκε το 2018 και αναφερόταν στον ίδιο ως άνδρα που χτυπούσε τη σύζυγό του. Το δημοσίευμα συμμεριζόταν τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν βίαιος εναντίον της κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ έχει αρνηθεί αυτές τις κατηγορίες και έχει στραφεί εναντίον της 34χρονης πρώην συζύγου του σε ξεχωριστή υπόθεση, για δυσφήμηση, στις ΗΠΑ.

Ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Ντέιβιντ Σέρμπορν ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωσή του προς το Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου, όπου εμφανίστηκαν και οι δύο ηθοποιοί, ότι η υπόθεση για δυσφήμιση αφορά “τον γνωστό ηθοποιό Τζόνι Ντεπ” και “ισχυρισμούς ότι κακοποίησε σοβαρά την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ”.

Ανάμεσα στους μάρτυρες του Αμερικανού σταρ αναμένεται να είναι οι πρώην σύντροφοι του ηθοποιού Βανέσα Παραντί και Γουινόνα Ράιντερ. Από την πλευρά του, ο όμιλος NGN θα καλέσει την Άμπερ Χερντ ως μάρτυρα. Η εφημερίδα λέει ότι βασίζεται σε 14 ξεχωριστές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, από τις αρχές του 2013 έως τον Μάιο του 2016.

Η πολυαναμενόμενη δίκη αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες και θα γίνει σε πέντε δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Δείτε live εικόνες έξω από το δικαστήριο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.