ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μύκονος: Χορεύουν ημίγυμνες πάνω στα τραπέζια (vid)

Μύκονος: Χορεύουν ημίγυμνες πάνω στα τραπέζια (vid)

Αυτή την περίοδο, γυρίζεται στη Μύκονο, ριάλιτι του ισπανικού MTV, το οποίο θα μεταδοθεί μέσω των καναλιών MTV Europe και MTV Latin America σε περισσότερες από 15 χώρες.

Το Mykonos Live Tv εξασφάλισε και σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα πικάντικα στιγμιότυπα από το πρόγραμμα, πολύ πριν αυτά προβληθούν για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, οι παίκτριες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον ερωτισμό που εκπέμπει το νησί των Ανέμων. Έτσι, μία από τις κοπέλες που συμμετέχουν στο παιχνίδι, την ώρα που ήταν ανεβασμένη στην μπάρα του πασίγνωστου μαγαζιού και χόρευε σε ξέφρενους ρυθμούς, ξεκούμπωσε – με τη βοήθεια της επίσης καυτής συμπαίκτριάς της- το σουτιέν της μαγνητίζοντας φυσικά τα βλέμματα όλων των αρσενικών.

Φορώντας ναυτικό καπέλο και λικνίζοντας το καλλίγραμμο κορμί της κέρναγε ποτά την παρέα της, ενώ με το μπουκάλι που κρατούσε στα χέρια της επιδόθηκε σε ερωτικά παιχνιδάκια. Στη συνέχεια, οι δύο φίλες κατέβηκαν από την μπάρα, έγιναν ένα με τον κόσμο και ακολούθησε πανικός!

Να σημειώσουμε πως τα επεισόδια της εκπομπής γυρίζονται στα καλύτερα σημεία της Μυκόνου, διαφημίζοντας τις αμέτρητες φυσικές ομορφιές της, αλλά και στα πιο in στέκια του νησιού. 

Απολαύστε υπεύθυνα… 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.