ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Είναι αλήθεια: Χρήστος Πάζης & Γιάννης Τάσσιος “on fire” μαζί στο La Loop απόψε!

Είναι αλήθεια: Χρήστος Πάζης & Γιάννης Τάσσιος “on fire” μαζί στο La Loop απόψε!

Πόσο συχνά δύο «μεγάλοι», ο καθένας στην κατηγορία του, του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, μπορεί να συναντηθούν στις 2 Αυγούστου σε μια μικρή σκηνή εντός των ορίων της Αττικής και να ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους; Εξαιρετικά σπάνιο!

Κι όμως απόψε στο La Loop της Ανω Γλυφάδας (Γ.Γεννηματά 125 και Δαρδανελίων) ο «τεράστιος» λαϊκός ερμηνευτής Χρήστος Πάζης, με ιστορία δεκαετιών στο ελληνικό τραγούδι και ο ταλαντούχος σε όλα τα επίπεδα (ερμηνεία, σύνθεση, στίχοι) Γιάννης Τάσσιος, δημιουργός μερικών από τις πλέον σημαντικές σύγχρονες επιτυχίες στο χώρο του λαϊκού, αλλά και του ελαφρολαϊκού τραγουδιού, θα είναι μαζί και θα ερμηνεύσουν για όλους εμάς!

Το μόνο πρόβλημα; Το La Loop χωράει «με το ζόρι» 150 άτομα και καλό είναι να κλείσετε από νωρίς τραπέζι πριν πάτε. Εκτός και αν σας αρέσει να την βγάλετε«» στο μπαρ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.