ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νότης Σφακιανάκης: Γιατί ακύρωσε τη συναυλία του; Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Νότης Σφακιανάκης: Γιατί ακύρωσε τη συναυλία του; Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Οι θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό της Κύπρου, περίμεναν πώς και πώς τη συναυλία του στις 14 Σεπτεμβρίου, η οποία όμως ακυρώθηκε. Τι συνέβη;

Ο ίδιος, ανακοίνωσε την ακύρωση της «συνάντησής» του με τους θαυμαστές του, γνωστοποιώντας παράλληλα το λόγο, με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φυσικά και εκείνοι στενοχωρήθηκαν, ωστόσο, ο καλλιτέχνης φρόντισε να ανανεώσει το ραντεβού του μαζί τους στις 11 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

Φίλοι συμπατριώτες μου, υγεία σε εσάς.
Με λύπη σας ανακοινώνω την αναβολή της συναντήσεως μας στις 14 Σεπτεμβρίου λόγο ανωτέρας βίας, συγκεκριμένα ενός ιού που είχα μόνο ακουστά.

Όμως ο «έρπης ζωστήρ» μετά τη γνωριμία μας θα μου μείνει αξέχαστος διά βίου και απεύχομαι να τον «γνωρίσει» ακόμα και ο εχθρός μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανανεώνουμε λοιπόν την παρέα μας και ανυπομονώ να δω στις 11 Οκτωβρίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, «σιδερένιος» όπως είθιστε να λέμε. Και πάλι εύχομαι υγεία σε εσάς. Νότης Σφακιανάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.