ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Eivissa II»: Το απόλυτο γιοτ για πάρτι, φόρος τιμής στην ισπανική Ίμπιζα (φωτό)

«Eivissa II»: Το απόλυτο γιοτ για πάρτι, φόρος τιμής στην ισπανική Ίμπιζα (φωτό)

Με πισίνα επτά μέτρων και σχεδιασμό που θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίζουν, το εντυπωσιακό σούπερ γιοτ «Eivissa II» αποτελεί φόρο τιμής στο φημισμένο νησί της Ισπανίας και τους ξέφρενους ρυθμούς του, την Ίμπιζα.

Το «Eivissa II» δανείστηκε το όνομά του την καταλανική ονομασία της Ίμπιζα και μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο πάρτι-γιοτ για τους ζάμπλουτους ιδιοκτήτες του.

Διαθέτει άφθονο χώρο στο κατάστρωμα ώστε οι φιλοξενούμενοι να απολαμβάνουν τον ήλιο και να λικνίζονται ακολουθώντας το ρυθμό της μουσικής αλλά το ατού του είναι η φιλόξενη πισίνα του.

Το design υπογράφει η ισπανική NaoYacht των Jesus Franco Martin και Alejandro Gonzalez Andreu, με έδρα την Ανδαλουσία, προτείνοντας το γιοτ να έχει cocktail bar, τζακούζι και ελικοδρόμιο που μετατρέπεται και σε χώρο για ηλιοθεραπεία.

Τις ώρες που οι επιβάτες του γιοτ δεν χαλαρώνουν στον ήλιο και δεν δροσίζονται στην πισίνα, μπορούν να δουν ταινίες, στον εσωτερικό ή τους εξωτερικούς χώρους του γιοτ ή να απολαμβάνουν την πολυτέλεια του spa. Μπορούν επίσης να δειπνήσουν είτε εντός είτε εκτός.

Με μέγιστη ταχύτητα τους 19 κόμβους, το «Eivissa II» μπορεί να φιλοξενήσει 14 επιβάτες και 21μελές πλήρωμα.

Η κύρια σουίτα του διαθέτει ιδιωτικό χολ και γραφείο, για τις στιγμές που δεν είναι αφιερωμένες στο ξεφάντωμα. Eivissa2Eivissa3Eivissa4Eivissa5Eivissa6

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Eivissa1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.