ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μισείς και εσύ το πρωινό ξύπνημα; Έτσι θα σου γίνει παιχνιδάκι

Μισείς και εσύ το πρωινό ξύπνημα; Έτσι θα σου γίνει παιχνιδάκι

5 Τρόποι για να γίνεις επιτέλους πρωινός τύπος. Ξεκίνα από σήμερα!
Στα επόμενα 3 λεπτά θα μάθεις:

-Γιατί είναι σημαντικό να στρώνεις το κρεβάτι σου.

-Τι λέει η επιστήμη για τον βραδινό ύπνο.

Είμαι ακριβώς στο όριο μεταξύ του νυχτερινού και του πρωινού τύπου. Παρόλο που δεν θα με βρεις ποτέ να κοιμάμαι όλη μέρα, δυσκολεύομαι να σηκωθώ από το κρεβάτι μου κάθε πρωί.

Αλλά μερικές φορές αναρωτιέμαι αν το να μην εκμεταλλευτώ τα πρωινά θα μπορούσε να παρεμποδίσει την επιτυχία μου. Είναι τεκμηριωμένο ότι μερικά από τα πιο επιτυχημένα άτομα, όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ellevest, Sallie Krawcheck, είναι πρωινοί τύποι, ξεκινώντας τις μέρες τους στις τις 4 το πρωί ή και νωρίτερα ακόμα, σύμφωνα με το The Wall Street Journal.

Έχω διαπιστώσει ότι το κλειδί για να αποκομίσεις τα οφέλη του να είσαι πρωινός άνθρωπος είναι να είσαι μπροστά. Μόλις ανέπτυξα μια πρωινή ρουτίνα, ήμουν σε θέση να ξεκινήσω χωρίς άγχος την ημέρα μου, που με τη σειρά του συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία μου καθώς προχωρούσε η μέρα.

Διαβάστε παρακάτω τις συμβουλές μου για μια ιδανική πρωινή ρουτίνα, για κάποιον που μισεί τα πρωινά:

Προγραμμάτισε το πρωί σου από το προηγούμενο βράδυ

Πριν πας για ύπνο, σκέψου γιατί είναι δύσκολο να ξυπνήσεις νωρίς και ποια μέρη του πρωινού σου είναι τα πιο αγχωτικά. Σκέψου πώς να μετριάσεις αυτά τα ενδεχόμενα, προετοιμάζοντας κάθε μέρα από το προηγούμενο βράδυ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο ygeianews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.