ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Τόμιτς: Ποια είναι η καλλονή ρεπόρτερ που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στο Μακάμπι-Παναθηναϊκός (φωτο)

Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και το πιο μακρινό που έχει κάνει είναι στη Νότια Κορέα

Κ.Τόμιτς: Ποια είναι η καλλονή ρεπόρτερ που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στο Μακάμπι-Παναθηναϊκός (φωτο)

Μια ξανθιά κοπέλα κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα στον αγώνα της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι. 

Πρόκειται για την Κριστίνα Τόμιτς. Είναι νεαρή αθλητικογράφος από την Σερβία η οποία ασχολείται κυρίως με το μπάσκετ.

Βέβαια έχει γνώσεις για όλα τα σπορ αφού εκτός από το μπάσκετ κάνει ρεπορτάζ για ποδοσφαιρικούς αγώνες ενώ θα την συναντήσει κανείς και στις πισίνες να καλύπτει θέματα της υδατοσφαίρισης.

Η Σέρβα δουλεύει στο «Arena Sport TV» αλλά είχε πάει για δουλειά την Πέμπτη στην «Aleksandar Nikolic Hall» του Βελιγραδίου. Η Τόμιτς παρουσιάζει και την εκπομπή «They Love Serbia» που φιλοξενεί συνεντεύξεις αθλητών που βγάζουν το ψωμί τους στην Σερβία.

Μεταξύ άλλων έχει πάρει συνέντευξη από τον Λορέντζο Μπράουν, τον Τζάρεντ Κάνινγκχαμ και τον Αντάμ Χάνγκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και το πιο μακρινό που έχει κάνει είναι στη Νότια Κορέα. Λατρεύει την Ιταλία ενώ το καλοκαίρι του 2023 βρέθηκε στην Κύπρο και “ανέβασε” και την λέξη “καλησπέρα” στο Instagram για να δείξει ότι είναι στην Αγία Νάπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.