ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλα, καταδυτικά ρολόγια- Τα καλύτερα, από μόλις 83 δολάρια (φωτό)

Μεγάλα, καταδυτικά ρολόγια- Τα καλύτερα, από μόλις 83 δολάρια (φωτό)

Τα καταδυτικά ρολόγια μπορεί να κατασκευάστηκαν προκειμένου να είναι πρακτικά για τους δύτες, ωστόσο δεν άργησαν να κατακτήσουν τους λάτρεις των ρολογιών και να γίνουν ένα αγαπημένο καθημερινό αξεσουάρ. 

Εχουν λειτουργίες «άγνωστες» και καθόλου πρακτικές για τους καθημερινούς χρήστες, όπως το βυθόμετρο, η διάρκεια της κατάδυσης και η θερμοκρασία του νερού. Ωστόσο είναι ανθεκτικά και εντυπωσιακά, γεγονός που τα κάνει ελκυστικά για καθημερινή χρήση.

Οι τιμές τους είναι για όλα τα βαλάντια και υπάρχουν επιλογές για όσους ενδιαφέρονται πρώτα για το πορτοφόλι και μετά για το στυλ

Δυναμικό στυλ, ανθεκτικός σκελετός, εύχρηστο για καθημερινή χρήση

Ο αυξημένος από τα κλασικά ρολόγια όγκος η μεγάλη περιστρεφόμενη στεφάνη, το ανθεκτικό από καουτσούκ ή και από μπρασελέ λουράκι, αλλά και το ανθεκτικός σκελετός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τα καταδυτικά ρολόγια ελκυστικά για καθημερινή χρήση. 

Μάλιστα οι λάτρεις τους (δύτες ή μη) υποστηρίζουν πως τα περισσότερα από αυτά είναι διαχρονικά ρολόγια.

Ορισμένες προτάσεις καταδυτικών ρολογιών από 83 ώες 1700 δολάρια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.