ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η «ρουκέτα» της Τσολάκη που «πάγωσε» την Αναστασοπούλου on air

Η «ρουκέτα» της Τσολάκη που «πάγωσε» την Αναστασοπούλου on air

Καλεσμένη στο Happy Day του Alpha ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για το baby shower που έκανε με τις φίλες της, λίγο πριν γεννήσει.

«Ξέρετε τι είναι το baby shower;» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή.

«Μαζεύονται όλες και λένε τι ωραία, τι ωραία» απάντησε η Ελένη Τσολάκη.

Και η Πηνελόπη τόνισε: «Όχι κάνεις λάθος. Μαζεύονται όλες και σου φέρνουν πολύ χρήσιμα πράγματα για το μωρό σου και μπορεί ενδεχομένως ένας άνθρωπος που δεν θα κάνει βάφτιση να επωφεληθεί αυτού του πολύ ωραίου πάρτι»

… και αμέσως η Ελένη ρώτησε: «Και κάνετε μπανάκι στο μωρό; Γιατί το λένε shower;».

Η δε Πηνελόπη της είπε ξαφνιασμένη: «Αφού δεν έχει γεννηθεί. Παιδιά την αγαπώ! Δεν υπάρχει αυτό που είπες μόλις τώρα!», είπε έκπληκτη η ηθοποιός. 

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.