ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καψής για Mega: «Θα το κρατήσουμε ζωντανό το κανάλι»

Καψής για Mega: «Θα το κρατήσουμε ζωντανό το κανάλι»

«Είμαστε πολλοί που ερχόμαστε και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στο Mega», δήλωσε ο Μανώλης Καψής σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

«Υπάρχουν και συνάδελφοι, δεν τους κατηγορώ που κατέφυγαν στην επίσχεση εργασίας. Είναι απλήρωτοι, δεν τους κατηγορώ. Υπάρχουν και πάρα πολλοί συνάδελφοι που συνεχίζουμε να είμαστε κάθε μέρα εδώ και θα συνεχίσουμε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο κανάλι, τονίζοντας: «Σίγουρα δεν ήταν εύκολοι αυτοί οι τελευταίοι 4-5 μήνες, ήταν πολύ δύσκολοι. Πρέπει να σας πω πάντως, ακούγονται λίγο υπερβολικά, λίγο κλισέ αλλά σας διαβεβαιώ δεν είναι, όλοι οι εργαζόμενοι του Mega, οι δημοσιογράφοι, το τεχνικό προσωπικό, οι διοικητικοί υπάλληλοι, έδωσαν πραγματικά, όλον τους τον εαυτό για να κρατήσουμε ζωντανό και κρατάμε ακόμη ζωντανό το κανάλι. Και το κρατήσαμε και το κρατάμε ζωντανό και σήμερα που μιλάμε κι εγώ ελπίζω και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα το κρατήσουμε ζωντανό το κανάλι. Δεν ήταν εύκολοι μήνες, δεν το κρύβω αυτό ήταν δύσκολο γιατί δεν ήταν μόνο τα προβλήματα τα δικά μας ήτανε και το τοπίο».

«Αυτή τη στιγμή εάν ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος θα βρεθούν τέσσερα κανάλια με μαύρο. Θα βρεθούν χιλιάδες άνθρωποι στην ανεργία. Αυτό νομίζω ότι ανησυχεί εμάς τους δημοσιογράφους ακόμη περισσότερο από τα τρέχοντα προβλήματα. Κι αυτό είναι το δεύτερο μήνυμα που θέλω να σας στείλω μέσα από την εκπομπή σας. Ότι το μαύρο δεν ταιριάζει στη δημοκρατία», επισήμανε.

Και πρόσθεσε: «Ξέρετε τα είπε πάρα πολύ ωραία ο καθηγητής Τσακιράκης, το μεγάλο πρόβλημα αυτής της διαδικασίας. “Το Σύνταγμα προστατεύει την ελευθερία της έκφρασης, την ελευθερία της γνώμης τα κανάλια είναι τα οχήματα μέσω των οποίων μεταφέρονται οι απόψεις, οι διαφορετικές, άρα κανένας δεν μπορεί να κλείσει ένα κανάλι, κανένας δεν μπορεί να κλείσει ένα μέσο ενημέρωσης”. Περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και θα δούμε».

«Εγώ βλέποντας κάθε μέρα τα νούμερα που κάνει το Mega πραγματικά αισθάνομαι ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να δει Mega», υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής για το πόσο υπομονή να κάνουν οι εργαζόμενοι, απάντησε: «Είναι μια δύσκολη ερώτηση, καταλαβαίνω τους ανθρώπους που δεν άντεξαν, σίγουρα όλοι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα, επαναλαμβάνω με αίσθημα ευθύνης, τα χρήματα υπάρχουν είναι στις τράπεζες και μπορούμε να βρούμε τη λύση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.