ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Power of Love: «Τα πήρε» ο Παύλος με την πλάκα του Γιάννη: «Δεν το δέχομαι αυτό» (βίντεο)

Power of Love: «Τα πήρε» ο Παύλος με την πλάκα του Γιάννη: «Δεν το δέχομαι αυτό» (βίντεο)

Στο σπίτι του Power of Love, μια πλάκα που ξεκίνησε από ένα πιάτο φακές παραλίγο να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο καβγά. Ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν οργισμένος με τον Γιάννη Μυλωνόπουλο και του τα είπε έξω από τα δόντια, με τον Γιάννη από την άλλη να δέχεται αυτά που άκουσε και να παίρνει πίσω τα όσα είπε.

«Ρε φίλε, το ξεκινήσαμε στην πλάκα, αλλά μετά είπες πολλά πράγματα. Εγώ πειράχτηκα από αυτά που έλεγες και τον τρόπο ειρωνείας σου, δεν ήταν πλάκα. Εγώ δεν την δέχομαι αυτή την πλάκα. Εσύ δεν μου είπες ότι δεν τη δέχεσαι αυτή την πλάκα. Μην ανεβάζεις τόνο ρε φίλε, μίλα ήρεμα όπως σου μιλάω. Κι εγώ μπορώ να μιλήσω πιο έντονα, αλλά δεν θα είναι ωραίο.

Δεν το θεώρησα πλάκα γιατί το είπες με ειρωνεία. Εμείς κάναμε πλάκα για μια φακή κι εσύ έκανες πλάκα για το αν εγώ όντως είχα προβληματιστεί μέσα μου και αν δεν ήμουν καλά. Και όντως δεν ήμουν καλά σε αυτό το κομμάτι, δεν είναι ψέμα αυτό», είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Δείτε τι έγινε στο σπίτι του Power of Love…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.