ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάκης Δελαπόρτας: «Το Ρετιρέ δεν είχε φινάλε – Κόπηκε πρόωρα γιατί…» (βίντεο)

Μάκης Δελαπόρτας: «Το Ρετιρέ δεν είχε φινάλε – Κόπηκε πρόωρα γιατί…» (βίντεο)

Συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό έδωσε ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος μίλησε για το κόψιμο του Ρετιρέ, τον ρόλο του Άλκη, αλλά και για το πώς ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης στα γυρίσματα.

«Ο Άλκης, του Ρετιρέ, ήταν μελαχρινός βαμμένος. Ήμουν ξανθούλης από μικρός και ο Δαλιανίδης μου είπε ότι για να παίξω το ρόλο θα πρέπει να βάψω τα μαλλιά μου γιατί δεν θα μπορώ να πείσω ότι είμαι το φτωχό παιδί που φτιάχνει τηλεοράσεις. Τα έβαψα τρεις μέρες πριν και όταν με είδε η Αλίκη μου είπε “τι είναι αυτό; Είσαι σαν μουτζούρα”.

Το Ρετιρέ κόπηκε πρόωρα γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζητήσανε παραπάνω χρήματα για να συνεχιστεί και την τρίτη σεζόν. Ο Δαλιανίδης δεν το δέχτηκε και σταμάτησε το Ρετιρέ κι έκανε τους Μικρομεσαίους. Και γι’ αυτό το Ρετιρέ δεν έχει φινάλε. Ο Δαλιανίδης ήταν πάρα πολύ δύσκολος συνεργάτης και περάσαμε και δύσκολα στο Ρετιρέ», είπε μεταξύ άλλων ο Μάκης Δελαπόρτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.