ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παίκτρια του GNMT έκανε αγωγή στο χορογράφο με τα ψηλοτάκουνα Τάσο Ξιάρχο -Τι συνέβη; (βίντεο)

Παίκτρια του GNMT έκανε αγωγή στο χορογράφο με τα ψηλοτάκουνα Τάσο Ξιάρχο -Τι συνέβη; (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης, η Σουζάνα Κουόλ, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 2.

Το νεαρό μοντέλο παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς έχει προχωρήσει σε αγωγή κατά του χορογράφου, Τάσου Ξιάρχου, ο οποίος συμμετείχε ως guest στο ριάλιτι μόδας του STAR.

«Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με τον Τάσο. Φαίνεται πως αυτός είχε θέμα μαζί μου. Έλεγε κάποια πράγματα στις εκπομπές. Έλεγε τα δικά του για μένα. Δε ξέρω αν έβριζε και τι έλεγε για μένα. Εγώ δε δίνω σημασία σε αυτά, αλλά έχει δώσει ο μάνατζέρ μου. Του έχει κάνει αγωγή γιατί έχει πει πολλά πράγματα. Όλα αυτά τα έχει πει μόνο και μόνο για να βγει στη δημοσιότητα. Δε ξέρω γιατί τα έχει πει κιόλας, δε με ενδιαφέρει. Ποτέ δε μιλούσαμε στα παρασκήνια. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά με το που βγήκα και είδα πως έχει πει πολλά πράγματα για μένα, που δεν ισχύουν κιόλας. Του μάνατζέρ μου δεν του άρεσε αυτό και του άσκησε αγωγή», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.