ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Παπαδόπουλος: Η πρώτη ανάρτησή του στα social media μετά την αποχώρηση από το Survivor

Κ.Παπαδόπουλος: Η πρώτη ανάρτησή του στα social media μετά την αποχώρηση από το Survivor

Μετά από σχεδόν 4,5 μήνες ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχώρησε από το Survivor, ενώ πριν λίγες μέρες επέστρεψε και στην Ελλάδα.

Σήμερα, ο πρώην παίκτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου μίλησε για το μοναδικό ταξίδι ζωής και όσα κρατά από αυτό.

«Στο αίμα μου πλέον ρέει μπλε και κόκκινο χρώμα, έμαθα να είμαι αληθινός Survivor εντός και εκτός παιχνίδιου.Το survivor για εμένα ήταν ένα μοναδικό ταξίδι ζωής, ένα όνειρο που με βοήθησε να το πραγματοποιήσω η οικογένεια μου η γυναίκα της ζωής μου και τα παιδιά μου μα πάνω από όλα όλοι εσείς που με στηρίξατε!!!

Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους διαφορετικούς χαρακτήρες κρατάω από τον καθένα ξεχωριστά μόνο τα θετικά και την μοναδική ομορφιά της φύσης…».

Δείτε την ανάρτησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/COiFVJHhQDT

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.