Ξαναχτύπησε ο Α.Τσίπρας-«δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα». Πάρτι κάνουν στο Μαξίμου...

Με ειδική άδεια θα μετακινούνται στα νησιά όσοι πρέπει να ετοιμάσουν τις επιχειρήσεις τους

Με ειδική άδεια θα μετακινούνται στα νησιά όσοι πρέπει να ετοιμάσουν τις επιχειρήσεις τους

Θα μπορούν να έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν από τώρα στα νησιά, οι άνθρωποι που θέλουν να προετοιμάσουν τις επιχειρήσεις τους, σύμφωνα με όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας.

«Μπορεί όποιος θέλει να καταθέσει το αίτημα του στο υπουργείο προστασίας του πολίτη και να μετακινηθεί», είπε ο υφυπουργός Τουρισμού.

Όπως είπε, οι άνθρωποι που ανοίγουν 1 Ιουνίου, δηλαδή εκείνοι που έχουν επιχειρήσεις εστίασης ή ξενοδοχεία δωδεκάμηνης βάσης, θα μπορούν να μετακινηθούν για να προετοιμάσουν τις επιχειρήσεις τους.

«Είναι αλήθεια, το θέσαμε το θέμα και μας διαβεβαίωσαν ότι εφόσον καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα θα τους δοθεί άδεια μετακίνησης», ανέφερε ο Μάνος Κόνσολας.

«Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι είναι ένας ρεαλιστικός στόχος είναι η 1η Ιουλίου (σσ. για το άνοιγμα ξενοδοχείων) που σε αυτό έχουμε εστιάσει τη δυναμική μας, θα πρέπει να υπάρξει και μια έγκαιρη προετοιμασία των ανθρώπων του Τουρισμού», είπε ο Μάνος Κόνσολας.

«Υπάρχει η κατανόηση από την πολιτεία να γίνει αυτό», τόνισε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.