ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ομπάμα: Η αμερικανική οικονομία θα «απογειωθεί»

Ομπάμα: Η αμερικανική οικονομία θα «απογειωθεί»

Σήμερα Τρίτη, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επισήμανε, ότι μέχρι να λήξει το 2012 δεν υπάρχει επαρκές χρονικό περιθώριο προκειμένου να υπάρξει συνολική αναθεώρηση του αμερικανικού φορολογικού συστήματος και ταυτοχρόνως της ειδικής φορολόγησης στις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες για το νέο πετρέλαιο που εξόρυξαν, όπως ζητούν ως προϋπόθεση οι Ρεπουμπλικάνοι για να συμφωνήσουν σε μια δέσμη μέτρων στο Κογκρέσο ώστε να αποφευχθεί το λεγόμενο δημοσιονομικό βάραθρο.

Παρόλο αυτά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του πρακτορείου οικονομικών ειδήσεων Bloomberg, ο Ομπάμα είπε πως πιστεύει ότι παρά την οικονομική κάμψη στην Ευρώπη όσο και στην Ασία, η αμερικανική οικονομία “έχει μπει σε θέση για να απογειωθεί”.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών πρόσθεσε ότι σχεδιάζει να φέρει στο άμεσο μέλλον στο οικονομικό του επιτελείο ένα κορυφαίο στέλεχος μιας επιχείρησης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η διαδικασία επικύρωσης των διορισμών από τη Γερουσία είναι τόσο δύσκολη που συχνά στελέχη επιχειρήσεων διστάζουν να αναλάβουν κρατικές θέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.