ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μάρκ Ρούτε: Δύσκολα θα πετύχουμε συμφωνία

Μάρκ Ρούτε: Δύσκολα θα πετύχουμε συμφωνία

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μάρκ Ρούτε εξέφρασε αμφιβολίες για την επίτευξη μιας συμφωνίας στην αποψινή Σύνοδο Κορυφής για τον προϋπολογισμό, λέγοντας ότι η κόντρα δεν θα πρέπει να φθάσει σε τέτοιο επίπεδο ώστε να χρειαστούν μήνες, προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε με την μία. Είναι πολύ πολύπλοκο…Αν δεν υπάρξει αμέσως (συμφωνία) θα πρέπει να αποφύγουμε να επιδεινώσουμε την κατάσταση τόσο ώστε να θέλουμε μήνες για να αποκαταστήσουμε τις προσωπικές σχέσεις. Ας προσπαθήσουμε για ένα ήσυχο τέλος στις συνομιλίες και ας συνεχίσουμε τον Ιανουάριο» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μάρκ Ρούτε, σχολιάζοντας τις αποψινές διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες για τον προϋπολογισμό.

Ερωτηθείς αν είναι έτοιμος να ασκήσει βέτο σε περίπτωση που δεν κρίνει συμφέρουσα για την χώρα του την όποια συμφωνία, δήλωσε:

«Έχω την αίσθηση ότι πρέπει πάντα να κρατάς το γεμάτο όπλο στην τσέπη σου… από τη στιγμή που θα το βάλεις στο τραπέζι ασκείς τόση πίεση στις διαπραγματεύσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Πάντα έχω ένα γεμάτο όπλο στην τσέπη μου κατά τις διαπραγματεύσεις, μιλώντας μεταφορικά βέβαια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.