ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνάντηση Μουσουρούλη – Ράιχενμπαχ

Συνάντηση Μουσουρούλη – Ράιχενμπαχ

Στη συνάντηση που είχε το απόγευμα ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης, με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα (Task Force), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Χορστ Ράιχενμπαχ, συζητήθηκαν τα έργα ανάπτυξης που υλοποιεί το υπουργείο και προγραμματίζει με τη στήριξη της ΕΕ, μέσω του ΕΣΠΑ και άλλων κοινοτικών πόρων.

Με απλά λόγια για άλλη μια φορά συζητήθηκαν οι μνημονιακές αναπτύξεις.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκε η εξέλιξη των έργων που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2007-2013, καθώς και ο αναπτυξιακός προγραμματισμός του υπουργείου ενόψει της προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020 (ΕΣΠΑ ΙΙ).

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, επίσης, στην αναδιοργάνωση του ελληνικού λιμενικού συστήματος και στην εγκαθίδρυση ενός σύγχρονου προτύπου διοίκησης των λιμένων της χώρας, μέσω της νέας εθνικής λιμενικής στρατηγικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.