ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίδομα παιδιού: Ποιοι θα το πάρουν σε δόσεις – Πότε είναι οι πληρωμές

Συνολικά, θα πληρωθούν 765.552 δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού

Επίδομα παιδιού: Ποιοι θα το πάρουν σε δόσεις – Πότε είναι οι πληρωμές

Περισσότερα χρήματα θα λάβουν κάποιοι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού Α21 και οι πληρωμές από τον ΟΠΕΚΑ θα γίνουν την Τρίτη 31 Μαΐου.

Συνολικά, θα πληρωθούν 765.552 δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού και θα διατεθούν 215.821.136,40 ευρώ για την καταβολή της δεύτερης δίμηνης δόσης, της μιάμισης δόσης για όσους δεν την πήραν πριν το Πάσχα και αναδρομικά ποσά για όσους δεν έλαβαν την πρώτη διμηνιαία δόση.

Θα καταβληθούν 215.821.136 ευρώ ενώ το προηγούμενο δίμηνο πληρώθηκαν 577.105 δικαιούχοι ποσό ύψους 118.659.682 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο Open Tv, κάποιοι δικαιούχοι θα λάβουν τρεισήμισι δόσεις. Πρόκειται για όσους έχουν κάνει αιτήσεις Α21 μέχρι και 6 Μαΐου, που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν έχουν προλάβει να λάβουν την έκτακτη ενίσχυση που είχε δοθεί κοντά στο Πάσχα. Δηλαδή, όσοι δεν είχαν εισπράξει τη 1,5 δόση επιπλέον επιδόματος παιδιού, θα την εισπράξουν τώρα, μαζί με τη διμηνιαία δόση που θα λάβουν κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.