ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δείτε πως ένας γερμανικός ποιμενικός βοηθά ένα μικρό γατάκι να ανέβει τις σκάλες του σπιτιού

Δείτε πως ένας γερμανικός ποιμενικός βοηθά ένα μικρό γατάκι να ανέβει τις σκάλες του σπιτιού

Ο εικονιζόμενος Tennyson είναι ένας ευμεγέθης γερμανικός ποιμενικός που αναμφίβολα επιβάλλεται και μόνο με το μέγεθός του. Εκείνος που φαίνεται να μην βλέπει στο πρόσωπο του σκύλου κανέναν κίνδυνο παρά μόνο φροντίδα είναι ο μικροσκοπικός Moo, το γατί με το οποίο ανεβαίνουν μαζί τις σκάλες.

Στο βίντεο που ανέβασε ο χρήστης του YouTube Ten Shakes of Grace αναφέρει πως ο Tennyson πάντα βοηθά με τα γατάκια.

Το σκυλί φαίνεται να «βουτά» το γατάκι στη μουσούδα του, να το ανεβάζει στο τελευταίο σκαλί και να κάθεται εκεί μαζί του, με την αντίστιξη των μεγεθών τους να είναι χαρακτηριστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.