ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βίντεο: Ένας τεράστιος φαλαινοκαρχαρίας 10 μέτρων περνάει «ξυστά» από σκάφος – Πως αντέδρασαν οι επιβάτες;

Βίντεο: Ένας τεράστιος φαλαινοκαρχαρίας 10 μέτρων περνάει «ξυστά» από σκάφος – Πως αντέδρασαν οι επιβάτες;

Είναι από τις στιγμές που δεν ξέρεις αν πρέπει να τρομάξεις ή να χαρείς, το πιο μεγάλο ψάρι στον κόσμο, ένας φαλαινοκαρχαρίας πέρασε δίπλα από ένα σκάφος, χαρίζοντας μας ένα απίστευτο βίντεο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, New Zealand Herald, ο καπετάνιος, Νικ Γουέγιελ, και οι 19 επιβάτες του συνάντησαν ένα φαλαινοκαρχαρία περί τα 10 μέτρα μακρύ.

Η σπάνια συνάντηση έλαβε χώρα στα 11 χλμ ανοιχτά του Μάουντ Μαουάο, νότια του Όκλαντ. «Ψάχναμε για δελφίνια. Αλλά είχαμε μια πολύ άσχημη μέρα, δεν υπήρχαν πολλά. Τότε ήταν που συναντήσαμε το πτερύγιο. Αμέσως σκέφτηκα ότι πρόκειται για σφυροκέφαλο καρχαρία, καθώς βλέπουμε πολλούς εδώ γύρω. Στο μεγάφωνο, είπα στους επιβάτες ότι ήταν σφυροκέφαλος, ίσως και δύο. Ήταν τεράστιο, ό,τι κι αν ήταν, δεν είχαμε ποτέ δει κάτι τέτοιο», εξηγεί ο καπετάνιος, στη New Zealand Herald.

Δεν ήταν παρά όταν το τεράστιο ψάρι πλησίασε το σκάφος που ο Νικ συνειδητοποίησε πως πρόκειται για φαλαινοκαρχαρία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του καπετάνιου, ο επιβλητικός θαλάσσιος κολοσσός πλησίασε το σκάφος και στη συνέχεια πέρασε από κάτω.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.