ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιο ψύχραιμος… πεθαίνεις: Δωδεκάχρονος κατεβαίνει ατάραχος το βουνό ενώ τον ακολουθεί μια… αρκούδα (βίντεο)

Πιο ψύχραιμος… πεθαίνεις: Δωδεκάχρονος κατεβαίνει ατάραχος το βουνό ενώ τον ακολουθεί μια… αρκούδα (βίντεο)

Ο 12χρονος Αλεσάντρο από την Ιταλία κατεβαίνει ατάραχος έναν λόφο έχοντας μια… αρκούδα στο κατόπι του.

Την εντυπωσιακή αντίδραση του 12χρονου αγοριού κατέγραψε ο πατέρας του με τον οποίο είχε βγει για βόλτα πάνω από το χωριό Σπορμινόρε στη βόρεια Ιταλία.https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=sooeqpUOjZA&feature=emb_title

Στο βίντεο φαίνεται ο Αλεσάντρο να κάνει προσεκτικά βήματα ενώ ο πατέρας του και η μητέρα του τον συμβουλεύουν να μην πανικοβληθεί.

Αν και κάποια στιγμή η αρκούδα σηκώθηκε στα πίσω πόδια της δημιουργώντας την αίσθηση ότι το παιδί μπορεί να διατρέχει κίνδυνο, τελικά η περιπέτεια για τον Αλεσάντρο έληξε ανώδυνα καθώς το μεγαλόσωμο θηλαστικό αδιαφόρησε για το αγόρι και συνέχισε την πορεία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιθέσεις από αρκούδες δεν είναι συχνό φαινόμενο μολονότι έχουν καταγραφεί τέτοια περιστατικά τα οποία ειδικοί αποδίδουν στην προσπάθεια των ζώων αυτών να προστατεύσουν την περιοχή τους από ό,τι αντιλαμβάνονται ως «απειλή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.