ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σεισμός στην Εύβοια: «Φοβηθήκαμε πολύ υπάρχουν ρωγμές σε σπίτια» λένε ανήσυχοι οι κάτοικοι

Στους δρόμους ο περισσότερος κόσμος

Σεισμός στην Εύβοια: «Φοβηθήκαμε πολύ υπάρχουν ρωγμές σε σπίτια» λένε ανήσυχοι οι κάτοικοι

Ανύσυχοι είναι οι κάτοικοι στην Εύβοια μετά τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης με επίκεντρο του Ζάρακες και τον οποίο ακολούθησαν μετασεισμοί με μεγαλύτερους δύο σεισμούς 4,1 και 4,2 Ρίχτερ που σημειώθηκαν με διαφορά ενός λεπτού.

Στον ΑΝΤΙ μίλησε ο πρόεδρος της κοινότητας Ζάρακες στην Εύβοια κοντά στην οποία εντοπίστηκε το επίκεντρο του σεισμού των 4,8 Ρίχτερ το πρωί της Τρίτης.

Όπως είπε ο Χρήστος Τρανός «σε κάποια σπίτια έχουμε δει ρωγμές αλλά δεν έχουμε κάτι σοβαρό» συμπληρώνοντας ότι κυρίως αφορά «σχετικά παλαιά σπίτια».

«Ο περισσότερος κόσμος έχει βγει στους δρόμους αν και βρέχει» λόγω των μετασεισμών πρόσθεσε ο κ. Τρανός.

Για επιφανειακό σεισμό που έγινε έντονα αισθητός σε όλη την Εύβοια κάνουν λόγω κάτοικοι της περιοχής στο evima.gr, «Ο σεισμός ήταν τόσο ισχυρός και επιφανειακός. Φοβηθήκαμε πάρα πολύ, είχε διάρκεια και βοή. Πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια από τον δυνατό θόρυβο. Κόσμος είχε βγει έξω από τα σπίτια. Έπεσαν κάδρα και μικροαντικείμενα μέσα στο σπίτι μου», δήλωσε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω του σεισμού τα σχολεία του Δήμου Καρύστου θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 29/11 για προληπτικούς λόγους ενώ κλειστά θα θα παραμείνουν όλα τα σχολεία και στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.