ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αλίκη Βουγιουκλάκη-Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Το σπάνιο κλικ από τον πρώτο τους χορό στο γάμο τους (φωτο)

Αλίκη Βουγιουκλάκη-Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Το σπάνιο κλικ από τον πρώτο τους χορό στο γάμο τους (φωτο)

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της Αλίκης Βογιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και συγκεκριμένα από τον πρώτο τους χορό στο γάμο τους.

Στη λεζάντα διαβάζουμε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το κοσμοϊστορικό για την εποχή γεγονός και έναν από τους πιο iconic γάμους στο εγχώριο στερέωμα.

«Η Αλίκη Παπαμιχαήλ και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στον πρώτο χορό στη γαμήλια δεξίωσή τους. Έχοντας ήδη παντρευτεί τέσσερις φορές για χάρη του κινηματογραφικού φακού, η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στα αλήθεια αυτή τη φορά στον Άγιο Νικόλαο των Δελφών, στις 18 Ιανουαρίου του 1965.

Ο γάμος είχε γίνει στους Δελφούς, υποτίθεται για να μείνει σχετικά μακριά -αν όχι από τη δημοσιότητα-, τουλάχιστον από τα πλήθη. Λεωφορεία, αυτοκίνητα μοτοσικλέτες, ακόμα και γαϊδούρια επιστρατεύτηκαν προκειμένου να μεταφερθεί κόσμος από τα γύρω χωριά την Αθήνα αλλά και όλη την Ελλάδα, που ήθελε να απολαύσει το πιο αγαπημένο ζευγάρι της μεγάλης οθόνης την ημέρα του γάμου του.

Κουμπάροι ήταν ο συγγραφέας Βίκτωρ Μακρίδης και οι κινηματογραφικοί παραγωγοί Δαμασκηνός και Μιχαηλίδης. Είναι η εποχή που η Αλίκη είχε φύγει από τον Φίνο. Ο Αλέκος Σακελάριος έλεγε πως το πρώτο βράδυ του γάμου τους, και ενώ τους περίμεναν στο γαμήλιο τραπέζι, καβγάδισαν τόσο πολύ ώστε ο Παπαμιχαήλ ήθελε να την πετάξει από το μπαλκόνι του δωματίου τους στο ξενοδοχείο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CKmSVsCr6AI/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.