ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Είμαστε στην εποχή που πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλο και να είμαστε κοντά στον Θεό»

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Είμαστε στην εποχή που πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλο και να είμαστε κοντά στον Θεό»

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος χοροστάτησε σε πανηγυρικό εσπερινό στο ιερό παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο Πεδίον του Άρεως.

Από το βήμα του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τόνισε ότι «η εποχή μας έχει ανάγκη να είμαστε κοντά στον Θεό και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο».Εξάλλου, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, έκανε λόγο για την ιστορία του ναού, για την αρχή μιας νέας περιόδου, αλλά και για την κρίση των τελευταίων ετών, και επισήμανε ότι «όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια που πέρασε ο ελληνικός λαός, ο εθελοντισμός ήταν αυτός που βοήθησε να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες. Ο εθελοντισμός συντηρεί όλα τα έργα της φιλανθρωπίας». Τέλος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρουσίασε τον νέο πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής, π. Βαρνάβα Θεοχάρη, τον οποίο χαρακτήρισε ήρεμο, ταπεινό και εργατικό.

Από την πλευρά του, ο νέος πρωτοσύγκελος κήρυξε τον Θείο Λόγο και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εορτή των Ταξιαρχών, για την οποία σημείωσε ότι «στη γιορτή των αγγέλων ας τους προσφέρουμε ένα δώρο, τη μετάνοιά μας και σήμερα και σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την ακολουθία του εσπερινού, ο προϊστάμενος του ναού, π. Πέτρος Πετρόπουλος, αφού πρωτίστως ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την παρουσία του, αναφέρθηκε στον ιερό ναό, στη μέριμνα των ανθρώπων που τον συντηρούν και στην πορεία αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.