ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ιταλοί προσπαθούν να κάνουν αποπαγοποίηση αεροσκάφους της Ryanair με…κουβάδες ζεστό νερό (βίντεο)

Ιταλοί προσπαθούν να κάνουν αποπαγοποίηση αεροσκάφους της Ryanair με…κουβάδες ζεστό νερό (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφει βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο Ιταλός πολιτικός.

Η διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου του Μπρίντεζι επιχείρησε αποπαγοποίηση σε αεροπλάνο της Ryanair με… κουβάδες νερό!

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ιταλός πολιτικός Mauro D’Attis, υπάλληλοι του αεροδρομίου φαίνονται να μεταφέρουν κουβάδες με ζεστό νερό, το οποίο στη συνέχεια εκτοξεύουν σε φτερό σταθμευμένου αεροπλάνου της Ryanair από μία σκάλα.

«Ντροπή», ήταν το σχόλιο του Ιταλού πολιτικού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον βρετανικό Independent που επικαλείται τη Sun, οι κανονισμοί επιτρέπουν αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο αποπαγοποίησης όταν η θερμοκρασία του αέρα είναι στους 0 βαθμούς.

«Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ήταν ενήμερος και ικανοποιημένος. Η διαδικασία έγινε για να απομακρυνθεί λίγα υπολείμματα χιονιού. Επρόκειτο για μια απολύτως ασφαλή διαδικασία», σχολίασαν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, η ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στέλνει ερευνητές της στο Μπρίντεζι για να εξετάσουν τι πραγματικά συνέβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.