ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνικός Τουρισμός: Η Lufthansa επανέρχεται στα νησιά

Ελληνικός Τουρισμός: Η Lufthansa επανέρχεται στα νησιά

Ευχάριστα είναι τα νέα από το «μέτωπο» του τουρισμού καθώς η γερμανική Lufthansa ανακοίνωσε ότι θα ξαναρχίσει πτήσεις προς 20 τουριστικούς προορισμούς, στους οποίους περιλαμβάνονται και ελληνικά νησιά, από τα μέσα Ιουνίου, ανακοίνωσε σήμερα μια εκπρόσωπός της.

Στους προορισμούς αυτούς περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Κρήτη, η Ρόδος, η Μαγιόρκα, το Φάρο της Πορτογαλίας, η Βενετία, ηΊμπιζα και η Μάλαγα. Οι πτήσεις θα αναχωρούν από τη Φρανκφούρτη. Προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν και περαιτέρω προορισμοί.

Η επέκταση των δρομολογίων της εταιρείας γίνεται δύο εβδομάδες αφότου η Lufthansa αποκάλυψε τα σχέδιά της να επαναλάβει τις πτήσεις προς διεθνείς προορισμούς, όπως στο Λος Άντζελες, το Τορόντο και το Μουμπάι από τον Ιούνιο, καθώς ξαναρχίζει τη δραστηριότητά της η οποία είχε σχεδόν διακοπεί λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Πέμπτη έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη γερμανική κυβέρνηση για τη διάσωσή της, ύψους 9 δισεκατομμυρίων ευρώ, με την παραχώρηση του 20% των μετοχών της. Η εφημερίδα Bild am Sonntag, που δεν αναφέρει τις πηγές της, υποστηρίζει ότι το δάνειο αυτό θα πρέπει να αποπληρωθεί στα τέλη του 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.