ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κρεμαστοί κήποι της Κίνας»: Διαφημίστηκαν ως «πράσινος παράδεισος» αλλά κατέληξαν σε… «κόλαση» (βίντεο)

«Κρεμαστοί κήποι της Κίνας»: Διαφημίστηκαν ως «πράσινος παράδεισος» αλλά κατέληξαν σε… «κόλαση» (βίντεο)

Οι «κρεμαστοί κήποι της Κίνας» διαφημίστηκαν ως ένα «κάθετο δάσος», με το μπαλκόνι του κάθε διαμερίσματος να είναι ένας παράδεισος πλημμυρισμένος από πράσινο. Αντί αυτού όμως κατέληξαν σε μια κόλαση γεμάτη… κουνούπια.

Κι ενώ και τα 826 διαμερίσματα έχουν ήδη πωληθεί από τον Απρίλη, μόνο περίπου 10 τολμηρές οικογένειες κατοικούν εκεί, δίνοντας τη δική τους καθημερινή μάχη στην οργιώδη βλάστηση και τα ζωύφια.

Το πρόγραμμα Chengdu Qiyi City Forest Garden μπήκε σε εφαρμογή το 2018 και οι αρμόδιοι υπόσχονταν σε όποιους αγόραζαν διαμέρισμα στο συγκρότημα, έναν μοντέρνο οικολογικό παράδεισο με ειδικά σχεδιασμένα μπαλκόνια για να μεγαλώνουν τα φυτά τους.

Μέχρι τον Απρίλιο του 2020, σύμφωνα με τον μεσίτη που έχει αναλάβει το εν λόγω συγκρότημα, όλα τα διαμερίσματα είχαν πουληθεί.

Όμως οι ένοικοι αρνήθηκαν να εγκατασταθούν στα καινούργια σπίτια τους όταν ανακάλυψαν ότι τα φυτά που στόλιζαν τα μπαλκόνια, τραβούσαν σαν μαγνήτες χιλιάδες κουνούπια.

Ελάχιστες οικογένειες μένουν στο συγκρότημα, με αποτέλεσμα τα φυτά στα άδεια διαμερίσματα να έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ, που δημιουργούν ένα μοναδικό θέαμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.