ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται ανάμεσα στους 12 ονειρικούς προορισμούς για το 2021 σύμφωνα με τη Mirror

Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται ανάμεσα στους 12 ονειρικούς προορισμούς για το 2021 σύμφωνα με τη Mirror

Όχι ένα, όχι δύο αλλά πέντε ελληνικά νησιά είναι ανάμεσα στους 12 προορισμούς που σύμφωνα με τη βρετανική Mirror πρέπει όλοι να προσθέσουν στην ονειρική λίστα ταξιδιωτικών εμπειριών τους άμεσα για το 2021.

Οι 12 προορισμοί αυτοί αξίζει να βρεθούν στο επίκεντρο των ταξιδιωτών για το 2021, είτε αναζητούν μοναδικές εμπειρίες ζωής είτε έμπνευση για τις επόμενες διακοπές τους.

Τα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με τη Mirror, προσφέρουν πολύ διαφορετικές εμπειρίες διακοπών, και για αυτό είναι τόσο δημοφιλή στις προτιμήσεις των επισκεπτών τους οι οποίοι επιστρέφουν ξανά και ξανά σε αυτά για τις διακοπές τους.

Οι οικογένειες προτιμούν τη Ρόδο και την Κρήτη καθώς τα νησιά έχουν πληθώρα ξενοδοχείων all inclusive και δραστηριότητες για όλους. Η Κέρκυρα προσφέρει ξεκούραστη εμπειρία διακοπών, η Μύκονος προσελκύει ανθρώπους που αναζητούν έντονη διασκέδαση και η Σαντορίνη ζευγάρια για ρομαντικές αποδράσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται είναι η Κόστα Ρίκα, η Νορβηγία, η Ιαπωνία, η Μάλτα, ο Καναδάς, η Ιταλία, η Ν. Αφρική, η Τζαμάικα, η Ταϊλάνδη, το Περού και τα Κανάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.