ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αμερικανικό Πεντάγωνο: Δημοσιοποίησε επίσημα βίντεο με… UFO! – Δείτε τα «λοκαρισμένα» από αμερικανικά μαχητικά

Αμερικανικό Πεντάγωνο: Δημοσιοποίησε επίσημα βίντεο με… UFO! – Δείτε τα «λοκαρισμένα» από αμερικανικά μαχητικά

Τρία σύντομα βίντεο που δείχνουν «Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα», έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα το Πεντάγωνο. Ο λόγος ήταν ώστε να μην υπάρξουν τυχόν παρανοήσεις από το κοινό.

Τα βίντεο δείχνουν μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα που κινούνται γρήγορα ενώ καταγράφονται από θερμικές κάμερες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Πολεμικό Ναυτικό αναγνώρισε την ακρίβεια των βίντεο τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Τώρα τα βίντεο δόθηκαν και επίσημα στη δημοσιότητα «προκειμένου να μην υπάρξουν τυχόν παρανοήσεις από το κοινό σχετικά με το αν τα βίντεο που κυκλοφόρησαν ήταν πραγματικά», ανέφερε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Σου Γκοφ, σύμφωνα με το CNN.

Τα συγκεκριμένα βίντεο κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά από Δεκέμβριο του 2017 ως τον Μάρτιο του 2018 από την Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών του The Stars, που μελετά πληροφορίες σχετικά με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.

Το 2017, ένας από τους πιλότους που είδε ένα από τα άγνωστα αντικείμενα το 2004 είπε στο CNN ότι το αντικείμενο κινήθηκε με τρόπους που δεν μπορούσε να εξηγήσει.

«Καθώς πλησίασα … επιτάχυνε γρήγορα νότια και εξαφανίστηκε σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα», δήλωσε ο συνταξιούχος πιλότος του Ναυτικού των ΗΠΑ Ντέιβιντ Φράβερ. «Ήταν σαν μια μπάλα πινγκ πονγκ, που αναπηδούσε από έναν τοίχο», πρόσθεσε.

Ο Λούις Ελιζόντο, πρώην επικεφαλής ενός ειδικού προγράμματος των ΗΠΑ, είπε ότι πιστεύει προσωπικά πως: «υπάρχουν πολύ πειστικά στοιχεία ότι μπορεί να μην είμαστε μόνοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ορισμένα μέλη του Κογκρέσου εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για το ζήτημα, με τους γερουσιαστές να λαμβάνουν εξειδικευμένες ενημερώσεις από αξιωματούχους του Ναυτικού για τα μη αναγνωρισμένα αεροσκάφη το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.