ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτη πρόταση Γ.Τούντα: «Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των μαθητών γυμνασίου και λυκείου»! (βίντεο)

Απίστευτη πρόταση Γ.Τούντα: «Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των μαθητών γυμνασίου και λυκείου»! (βίντεο)

Την ώρα που οι μελέτες δείχνουν πως το μεγαλύτερο ποσοστό των περιστατικών μυοκαρδίτιδας, μετά από εμβολιασμό, καταγράφεται σε νέους ο καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Τούντας, ζητάει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου!

«Με την έναρξη των σχολείων τον Σεπτέμβριο πρέπει να υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός των μαθητών γυμνασίου και λυκείου», υπογραμμίζει ο κ. Τούντας και εξηγεί ότι «υποχρεωτικός εμβολιασμός υπάρχει εδώ και δεκαετίες στην χώρα μας για να γραφτούν τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία. Άρα δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, είτε συνταγματικότητας είτε οποιασδήποτε άλλης επίκλησης ή επιχειρήματος, για να μην προχωρήσουμε σε μια ανάλογη υλοποίηση ενός μέτρου που θα περιορίσει πολύ σημαντικά τον κίνδυνο εξάπλωσης της πανδημίας το φθινόπωρο».

Μόνο που ο καθηγητής θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τα εμβόλια με τα οποία εμβολιάζονται τα παιδιά έχουν δοκιμαστεί εδώ και πολλά χρόνια, αντιθέτως τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού έχουν μέχρι στιγμής έκτακτη άδεια και από τις ευρωπαϊκές αρχές, αλλά και από τις αμερικανικές! Και επιπλέον έχουν καταγραφεί χιλιάδες περιστατικά παρενεργειών.

Αν σημειωθεί κάποια ανεπιθύμητη παρενέργεια ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Ποιος θα αποζημιώσει την οικογένεια; Ο Γ.Τούντας;

Επιπλέον ο Γ.Τούντας είπε πως «με βρίσκει 100% σύμφωνο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και θα έπρεπε να έχει υλοποιηθεί πριν φτάσουμε στο σημείο που φτάσαμε να τρέχουμε και να μην τελειώνουμε πάλι. Ξεκινώντας από τους υγειονομικούς θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες».

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 ο κ. Τούντας ανέφερε ότι προτεραιότητα μετά έχουν οι εργαζόμενοι στις μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμένων και όσοι έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολλά άτομα, πρέπει να μπουν σε ένα πρόγραμμα υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Αυτοί είναι οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, στην εστίαση, στον τουρισμό και οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι είναι η κατηγορία των εργαζομένων με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στην χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.