ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μητέρα κλαίει γιατί η κυβέρνηση έδιωξε τον γιατρό που χειρούργησε τον γιο της! – «Ποιος θα φροντίσει το παιδί μου;»

Μητέρα κλαίει γιατί η κυβέρνηση έδιωξε τον γιατρό που χειρούργησε τον γιο της! – «Ποιος θα φροντίσει το παιδί μου;»

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έβγαλε σε αναστολή εργασίας περίπου 10.000 υγειονομικούς διαλύοντας -ακόμα περεταίρω- το Εθνικό Σύστημα Υγείας εν μέσω πανδημίας.

Μια απόφαση εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι βλέπουν γιατρούς που τους φρόντιζαν μέχρι σήμερα να εκδιώχνονται από την κυβέρνηση «ως λεπροί».

Ανάμεσα τους και η μητέρα του βίντεο, η οποία τονίζει πως ταξίδεψε από την Πτολεμαΐδα για να κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο ο γιος της. Παρόλα αυτά ο νευροχειρούργος που τον φρόντιζε τέθηκε πλέον σε αναστολή εργασίας.

Η μητέρα κλαίει και λέει μεταξύ άλλων στην κάμερα: «Είμαι σε θέση να πνίξω άνθρωπο, αν πάθει το παιδί μου κάτι. Ποιος θα φροντίζει τώρα το παιδί μου; Ο Κ.Μητσοτάκη; Ο νέος υπουργός Υγείας;»

Παράλληλα ξεμένει από αποκλειστικούς νοσηλευτές το νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», καθώς η κυβέρνηση έχει βαλθεί να καταστρέψει την Υγεία, προκειμένου να εκβιάσει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς να κάνουν το εμβόλιο.

Ειδικότερα, σε αναστολή εκτός από το υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου λόγω του υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού μπαίνουν και οι αποκλειστικοί νοσηλευτές, που συνεπικουρούν το έργο των νοσηλευτών του Νοσοκομείου. Έτσι από τους 10 εγγεγραμμένους στο σχετικό Μητρώο της Υγειονομικής Περιφέρειας Νήσων οι 6 είναι ανεμβολίαστοι και αυτομάτως μπαίνουν σε αναστολή εργασίας.

Οι αποκλειστικοί νοσηλευτές συμμετείχαν στην κινητοποίηση του ΣΕΣΝΟΧ ενάντια στην υποχρεωτικότητα σημειώνοντας ότι είναι άδικο να βγαίνουν χάνουν την δουλειά τους, από την στιγμή που όλο το διάστημα της πανδημίας εργάζονταν στο χώρο του Νοσοκομείου τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία τόσο των ίδιων όσο και των ασθενών που φρόντιζαν.

«Με την αναστολή εργασίας μας ουσιαστικά μένουν 3 άτομα τα οποία μπορούν να εργαστούν ως αποκλειστικοί νοσηλευτές με ότι αυτό συνεπάγεται» είπε η κ. Αγγελίνα Μελκονιάν – Γέμελου, ξεκαθαρίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι δεν πρόκειται να πειστούν και να εμβολιαστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.